Gå till innehåll
Mölndals Cykelklubb
Mölndals Cykelklubb
En bild

Träning så funkar det

Vi har träningar och aktiviteter nästan alla dagar i veckan, året om. Våra ungdomsträningar leds av utbildade tränare som har lång erfarenhet av cykelsport och av att inspirera ungdomar. Barn- och ungdomsverksamheten

Ungdomar är vår bas och vi satsar mycket på att få till bra och roliga träningar. Du är alltid välkommen att prova på, inget medlemskap krävs för att testa och du kan börja när som helst under året. Under utomhussäsongen så har vi träningar och aktiviteter nästan alla dagar i veckan. Våra ungdomsträningar leds av utbildade tränare. Vi har även träningar för elit, veteran och seniorklass. Det finns även rena motionsgrupper som cyklar i lite lugnare tempo i både mountainbike och landsväg

Teknikbana för träning under trygga former

Idag finns en teknikbana för MTB, BMX och dirtcykling i anslutning till klubbhuset. På banan bedrivs teknikträningen för barn och ungdomar (måndagkvällar).

Eget klubbhus med testcyklar

vårt nuvarande klubbhus ligger i Lindome och har blivit en samlingspunkt för klubbens medlemmar och aktiviteter. På vintrarna bedrivs organiserad träning med testcykel. Till inomhussäsongen 2014 köptes 10 splitter nya Monark testcyklar som används flitigt av klubbens medlemmar.

Lånecyklar till ungdomar

Klubben har 4 cykelcrosscyklar, 5 landsvägscyklar och några MTB-cyklar som barn och ungdomar kan låna för att prova på om det är roligt. Lån sker efter överenskommelse med ungdomsledarna.

Publicerad: 2022-11-14

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: info@mck.se

Sponsorer

Besöksadress

Granitvägen 1 C
437 32 Lindome

Postadress

Granitvägen 1 C
437 32 Lindome

Kontakta oss

info@mck.se